Home » Onze dienstverlening » Woning verkopen (0,5% courtage)

Woning verkopen 0,5% makelaarscourtage

Indien u bij ons uw woning verkoopt, dan betaalt u voor onze dienstverlening vanaf 0,5% makelaarscourtage. Wij hebben lokale vestigingen door heel Nederland. Wij bieden onze klanten VOLLEDIGE dienstverlening.
Onze makelaars de bezichtigingen laten doen is optioneel.
Hiermee zijn wij de voordeligste makelaar van Nederland en gemiddeld 50-70% voordeliger dan andere makelaars!

Ruim 90% van onze klanten kiezen voor onze volledige dienstverlening. Een kleine groep kiest ervoor om ook zelf enige werkzaamheden uit te voeren. Bij ons heeft de klant de keus om de bezichtigingen door ons uit te laten voeren of om zelf de rondleidingen met potentiële kopers te verzorgen. De makelaar van WitteWoning Makelaars in uw regio kan u informeren over alle verschillende mogelijkheden.

Een belangrijk voordeel van ons concept is dat uw makelaar in de regio is gevestigd. Bovendien behoren onze tarieven voor VOLLEDIGE dienstverlening tot de laagste van Nederland. Net als bij de meeste andere makelaars zijn ook onze tarieven excl. btw.

Ons woningaanbod kan via rechtstreekse koppelingen of spidertechniek geplaatst worden op websites als Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl, Huizenzoeker.nl en 
Zoekallehuizen.nl
. Zo wordt uw woning ook op internet goed gevonden.  

U wilt toch ook dat uw woning snel wordt verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs? En u wilt toch ook een professionele makelaar die lokaal aanwezig is? Schakel dan een regionale makelaar van WitteWoning Makelaars in en bespaar duizenden euro’s op het tarief van een traditionele makelaar. Bovendien weet u bij ons vooraf wat u moet betalen voor de de verkoop van uw woning. Vraag naar de voorwaarden bij de vestiging in uw buurt

Voor 0,5% courtage krijgt u:

 1. Waardebepaling en verkoopstrategie
 2. Fotoreportage en etalagepresentatie
 3. Plaatsing op internet
 4. Te koop bord
 5. Woningfolders
 6. Coördinatie advertenties
 7. Matchen met zoekbestand potentiële kopers
 8. Contact met potentiële kopers
 9. Onderhandelen in overleg met u
 10. De koopakte
 11. Contact met notaris
 12. After sales
Uw kosten berekenen
"Duizenden klanten in Nederland schakelden ons in bij de verkoop van hun woning.”

Klik hier voor 1000 voorbeelden