Home » Onze dienstverlening » Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

WitteWoning Makelaars geeft écht onafhankelijk en objectief hypotheekadvies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit.

Afspraak maken

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken met één van onze adviseurs:

Bel ons tussen 9.30 en 17.00 uur op (tel. nr. 0575 - 516117) om een vrijblijvende afspraak te maken. U krijgt altijd een afspraak met een adviseur die is verbonden aan een vestiging van WitteWoning Makelaars bij u in de buurt.

Klik hier om nu een formulier in te vullen. U wordt dan teruggebeld door een adviseur die is verbonden aan een vestiging van WitteWoning Makelaars bij u in de buurt.

Een goede en voordelige hypotheek

U bepaalt samen met onze gecertificeerde adviseur welke hypotheekvorm het beste bij u past. Want kwaliteit staat bij ons voorop. Daarna zoeken wij voor u uit welke geldverstrekker u de goedkoopste aanbieding kan doen. Dagelijks krijgen wij de voorwaarden zoals rentetarieven en premies voor verzekeringen van de banken en financiële instellingen vanuit de hele wereld. Vervolgens krijgt u via ons een scherpe offerte.

Hypotheekkantoren in Nederland

Er zijn nogal wat hypotheekkantoren in Nederland die zeggen een onafhankelijk hypotheekadvies te geven. Bij WitteWoning Makelaars kunt u ervan op aan dat u écht onafhankelijk advies krijgt. Er is geen enkele bank of financiële instelling die een belang heeft in WitteWoning Makelaars.

Hypotheekofferte laten vergelijken

Bij ons kunt u ook vrijblijvend een hypotheekofferte die u reeds heeft van een bank of andere hypotheekadviseur vergelijken met een hypotheekvoorstel van ons. In de meeste gevallen zijn wij in staat om een beter voorstel te maken waarbij u een goede en eerlijke hypotheek krijgt tegen lagere maandlasten. Het vergelijken van hypotheekoffertes is volledig vrijblijvend.  

Bij welke banken

Via ons kunt u een hypotheek afsluiten bij bijna alle geldverstrekkers in Nederland, maar ook bij banken uit andere landen in Europa zoals bijvoorbeeld Duitsland, België, Frankrijk en Schotland. Wij werken alleen samen met degelijke banken.

Voorbeelden van geldverstrekkers zijn:

Avero Achmea, ABN Amro, Aegon, Argenta, Bank of Scotland, BLG, Delta Lloyd, Florius, Friesland Bank, Hypotrust, ING, Nationale Nederlanden, Rabobank, Reaal, SNS Bank etc. etc.

Afspraak maken

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken met één van onze adviseurs:
Bel ons tussen 9.30 en 17.00 uur op (tel. nr. 0575 - 516117) om een vrijblijvende afspraak te maken. U krijgt altijd een afspraak met een adviseur die is verbonden aan een vestiging van WitteWoning Makelaars bij u in de buurt.

Klik hier om nu een formulier in te vullen. U wordt dan teruggebeld door een adviseur die is verbonden aan een vestiging van WitteWoning Makelaars bij u in de buurt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een goed advies over de verschillende hypotheekvormen en een eerlijke hypotheekofferte kunt u één van onze vestigingen bellen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail naar de dichtstbijzijnde vestiging sturen en vragen of u teruggebeld kunt worden.

 Echt onafhankelijk hypotheekadvies

"Altijd de voordeligste hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past"