Home » Onze dienstverlening

Onze dienstverlening, volledige dienstverlening tegen een eerlijk tarief

WitteWoning Makelaars is een grote landelijke keten van makelaarskantoren. Bij ons kunt u voordelig gebruik maken van een breed pakket diensten.

Voorbeelden van onze diensten zijn:
aankoopbegeleiding, verkoopbemiddeling, hypotheekadvies, energielabel woningen, verhuur woningen, taxatie van woningen en bouwkundige keuringen.

Wij bieden onze klanten volledige dienstverlening tegen een eerlijk tarief.

Aankoopmakelaar

Wij kosten niets indien u ons inschakelt bij de aankoop van een woning. Onze makelaars leveren u altijd geld op. U betaalt ons namelijk slechts 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs.

Aankoopmakelaar
 

Woning verkopen

Indien u bij ons uw woning verkoopt, dan betaalt u nóóit meer dan 0,5% makelaarscourtage. Hiermee zijn wij de voordeligste makelaar van Nederland en gemiddeld 70% voordeliger dan andere makelaars!

Woning verkopen (0,5 % courtage)
 

Hypotheekadvies

Hypotheekadviseurs van WitteWoning Makelaars geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen.

Hypotheekadvies
 

Woning verhuren

WitteWoning Makelaars is met ruim 20 vestigingen een toonaangevende makelaar op het terrein van verkoop en verhuur van woningen. Via WitteWoning Makelaars Verhuur kunt u op een voordelige wijze uw woning verhuren.

Woning verhuren
 

Energie label

Wij WitteWoning Makelaars is een gecertificeerd bedrijf (volgens ISSO-normen) en mag zelf energielabels uit geven. Onze gecertificeerde adviseurs kunnen voor u een energielabel maken.

Energielabel
 

Taxatie woningen

Indien u uw woning wilt laten taxeren voor bijvoorbeeld een hypotheek, dan bent u bij WitteWoning Makelaars aan het juiste adres. Onze beëdigde taxateurs verzorgen taxaties tegen een scherpe prijs.

Taxatie woning
 

Bouwkundige keuring

Indien u een woning koopt is het vaak verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. U kunt WitteWoning Makelaars opdracht geven voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring door een onafhankelijke keurmeester.

Bouwkundige keuring
 

"U wilt toch ook dat uw woning snel wordt verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs? En u wilt toch ook een professionele makelaar die lokaal aanwezig is? Schakel dan een regionale makelaar van WitteWoning Makelaars in en bespaar duizenden euro’s op het tarief van een traditionele makelaar."