Home » Overzicht woningen

Overzicht woningen

Onderstaand vindt u een overzicht van al onze woningen. Woningen die te koop staan en woningen die te huur zijn. Ook staan er veel woningen die wij voor onze relaties verkocht hebben. Voor de verkoop van een woning rekenen wij een courtage van slechts 0,5%. Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het aankopen van een woning. Wij zijn aankoopmakelaar.

Omdat wij duizenden huizen voor onze klanten aankopen behoren wij tot de grootste aankoopmakelaars van Nederland. Onderstaand vindt u ook een button waar u voorbeelden kunt vinden van woningen waar wij de aankoop van hebben gedaan.

Woningaanbod

Wij hebben een groot aanbod met woningen die te koop staan. U kunt ons aanbod eenvoudig bekijken. In heel Nederland hebben wij huizen te koop. Misschien staat er een interessant huis voor u bij.

Woningaanbod

Verkochte woningen

WitteWoning Makelaars heeft de afgelopen jaren duizenden woningen voor haar klanten verkocht. Door deze succesvolle verkoop zijn wij één van de grootste makelaarsformules van Nederland geworden.

Met ons verkochte woningen

Aangekochte woningen

De afgelopen jaren schakelden meer dan 1000 mensen WitteWoning Makelaars in bij de aankoop van hun nieuwe woning. Door onze succesvolle formule zijn wij één van de grootste aankoopmakelaars van Nederland. Koop uw woning met ons.

Met ons aangekochte woningen

Gratis zoekopdracht!

Stel je eigen zoekopdracht samen en wordt regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden van onze woningen te koop en woningen te huur.

Gratis zoekopdracht

Bedrijfsonroerend goed

WitteWoning Makelaars staat ook voor een deskundige en voortvarende begeleiding bij de aankoop of verkoop van uw bedrijf onroerend goed. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor de huur en verhuur van bedrijfsonroerend goed. De Makelaar van WitteWoning Makelaars uit uw regio kan u informeren over de mogelijkheden.

Bedrijfsonroerend goed

Naast woning verkoop en verhuur ook bedrijfsonroerend goed zoeken in Nederland.

 

U wilt toch ook dat uw woning snel wordt verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs? En u wilt toch ook een professionele makelaar die lokaal aanwezig is? Schakel dan een regionale makelaar van WitteWoning Makelaars in en bespaar duizenden euro’s op het tarief van een traditionele makelaar.