Home » Over ons » Over WitteWoning Makelaars

Over WitteWoning Makelaars

In het jaar 2003 hebben wij onze éérste vestiging in Nederland geopend en daar zijn wij trots op. Inmiddels zijn er al veel vestigingen in heel Nederland.

U kunt dan overal in Nederland profiteren van een eerlijke, voordelige en volledige dienstverlening. Voor de verkoop van uw woning kunt u ons inschakelen, maar ook bij de aankoop van uw woning.

Wij zijn ook aankoopmakelaar. Omdat wij duizenden huizen voor onze klanten aankopen behoren wij tot de grootste aankoopmakelaars van Nederland. Tevens geven wij écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Heeft u een bedrijfpand en wilt u deze verkopen of verhuren? Ook dan bent u bij WitteWoning Makelaars aan het juiste adres. Vraag bij de dichtstbijzijnde vestiging naar de mogelijkheden en onze tarieven voor de verkoop of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

Op deze website hebben wij getracht onze dienstverlening zo helder mogelijk weer te geven. Mocht u iets niet duidelijk zijn of heeft u vragen kom dan vrijblijvend langs bij een vestiging van WitteWoning Makelaars bij u in de buurt of bel of e-mail de dichtstbijzijnde vestiging van WitteWoning Makelaars.

Wij zijn u graag van dienst en wij leren op onze beurt weer van uw vragen.
Een kopje koffie of thee staat voor u klaar!

Ons woningaanbod
Door ons verkochte woningen
Met ons aangekochte woningen
 
"WitteWoning Makelaars verwacht door te groeien naar 100 vestigingen."