Home » Over ons » Franchise

Franchise makelaar en hypotheek (adviseur)

Voor het unieke en succesvolle makelaardij- en hypotheekconcept WitteWoning Makelaars zoeken wij franchisenemers door heel Nederland. 

Franchisenemers betalen een relatief lage vergoeding. Wij hebben liever dat je investeert in een vestiging. Deze investering valt overigens reuze mee. Wel verlangen wij dat je in het eerste jaar ook zelf investeert in de marketing van je vestiging zodat je lokaal snel naamsbekendheid opbouwt.

Wij bieden verschillende modules. Er zijn franchisenemers die alleen de basisdienstverlening bieden aan hun klanten. Maar je kunt ook een totaalpakket bieden. Dat kost uiteraard meer tijd, maar levert ook meer op. Zo is er voor iedere franchisenemer een oplossing op maat. Of je nu uit de makelaardij komt, uit de hypotheekbranche en hypotheekleads zoekt of helemaal als nieuwkomer.

Exclusiviteit

Wij verlenen exclusiviteit aan een franchisenemer voor een bepaald verzorgingsgebied, meestal een gemeente. Een franchisenemer heeft zo de garantie dat alleen hij/zij het concept in het betreffende verzorgingsgebied kan voeren.

Iets voor jou?

WitteWoning Makelaars wil een landelijk herkenbare keten worden met als doelstelling het bieden van een eerlijke en professionele dienstverlening bij de verkoop en aankoop van woningen en het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Deze doelstelling vind je terug in de prijzen die WitteWoning Makelaars rekenen voor haar dienstverlening en de eenvoudige inrichting van de vestigingen.

Heb jij interesse om met dit concept aan de slag te gaan en een eigen zaak in een eigen regio op te bouwen of te combineren met bijvoorbeeld hypotheek- activiteiten, stuur dan een e-mail naar: franchise@wittewoningmakelaars.nl

Wij verzoeken je een korte omschrijving te mailen met je motivatie, je achtergrond, eventueel de locatie waar je nu gevestigd bent of waar je de formule WitteWoning Makelaars wilt vestigen en je gegevens zoals naam en telefoonnummer mee te sturen. Na ontvangst van de e-mail zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Uiteraard is dan meer informatie beschikbaar.

 
"Groei samen met ons mee naar 100 vestigingen. "