Home » Over ons

Over ons

In januari 2004 hebben wij onze éérste vestiging in Nederland geopend en daar zijn wij trots op. In korte tijd zijn er al veel vestigingen bijgekomen. Wij hebben grote ambities en verwachten samen met onze franchisenemers door te groeien naar ongeveer 100 vestigingen.

U kunt dan overal in Nederland profiteren van een eerlijke, voordelige en volledige dienstverlening. Voor de verkoop van uw woning kunt u ons inschakelen, maar ook bij de aankoop van uw woning.

Wij zijn ook aankoopmakelaar. Omdat wij duizenden huizen voor onze klanten aankopen behoren wij tot de grootste aankoopmakelaars van Nederland. Tevens geven wij écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Over WitteWoning Makelaars

Wij verlenen op een voordelige wijze diensten op het terrein van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ook kunt u voor de taxatie en bouwkundige keuring van uw woning bij ons terecht.

Over WitteWoning Makelaars

Onze vestigingen

Met onze vele makelaarskantoren in Nederland kunt u overal profiteren van onze eerlijke, voordelige en volledige dienstverlening. Voor de aankoop en verkoop van uw woning. Ook kunt u voor uw hypotheek bij ons terecht.

Onze vestigingen

Nieuwsbrief

Geef u op voor de nieuwsbrief van WitteWoning Makelaars en u wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het terrein van makelaardij, taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Nieuwsbrief

Franchise makelaardij en hypotheekadvies

Voor het unieke en succesvolle makelaardij- en hypotheekconcept WitteWoning Makelaars zoeken wij franchisenemers door heel Nederland. Achter dit concept schuilt een professionele retailorganisatie.

Franchise makelaardij en hypotheekadvies

Veel gestelde vragen - (FAQ)

Voor vragen kunt u altijd één van onze makelaars of hypotheekadviseurs bellen of e-mailen. Een overzicht van veel gestelde vragen over hypotheek en huis vindt u hier.

Veel gestelde vragen - (FAQ)

Contact opnemen

Indien u vragen heeft, een onafhankelijk hypotheekadvies wilt, een huis wilt bezichtigen of uw woning wilt verkopen kom dan vrijblijvend langs bij een vestiging bij u in de buurt of bel of e-mail ons.

Contact opnemen
 

"U wilt toch ook dat uw woning snel wordt verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs? En u wilt toch ook een professionele makelaar die lokaal aanwezig is? Schakel dan een regionale makelaar van WitteWoning Makelaars in en bespaar duizenden euro’s op het tarief van een traditionele makelaar."