Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Maastricht

Makelaar Maastricht


WitteWoning Makelaars Maastricht

Scharnerweg 89 A (tegenover Action)
6224 JB Maastricht
Tel: 043-362 6680 of 06-5421 2370
Fax: 043-362 9881
Email: maastricht@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.00 uur.
’s-Avonds en zaterdag op afspraak.

Buiten openingstijden zijn wij altijd mobiel bereikbaar (06–5421 2370).

WitteWoning Makelaars Maastricht

WitteWoning Makelaars Maastricht is een dynamisch kantoor dat vooral actief is in Maastricht / Heuvelland en omgeving.

Onze vestiging is gelegen op een strategisch gunstig punt aan een drukke verkeersader, vlakbij de Albert Heijn supermarkt en tegenover de Action. Zodoende is het een ideale locatie om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. In onze goed verlichte etalage hebben wij voldoende ruimte om uw woning te presenteren. U kunt gratis in de buurt parkeren.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar.
Naast onze eigen site staat al ons woningaanbod ook op woningsites zoals Woonpleinlimburg.nl, Jaap.nl, Zoekallehuizen.nl en Funda.nl.

Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren.
En niet te vergeten ons onafhankelijke hypotheekadvies door een Erkend Hypotheekadviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij onze werkwijze aan u kunnen uitleggen, bij u thuis of op ons kantoor, waar de koffie (thee) voor u klaar staat!
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.