Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Almelo

Makelaar Almelo


WitteWoning Makelaars Almelo

Almeloseweg 175a
7615 NA Harbrinkhoek
Tel: 0546- 45 55 08
Fax: 0546 - 87 12 75
Email: almelo@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 17.30 uur

Afspraken buiten kantooruren in overleg.

WitteWoning Makelaars Almelo

WitteWoning Makelaars is al vele jaren een begrip in Almelo en omstreken. WitteWoning Makelaars Almelo is evenals WitteWoning Makelaars Tubbergen onderdeel van Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

Door de verschillende diensten die wij aan onze klanten leveren zoals bijvoorbeeld een postagentschap en een reisbureau ontvangen wij dagelijks erg veel klanten. Onze kantooretalage is dan ook een goede plaats om de te koop staande woningen te etaleren. Tevens etaleren wij woningen van onze klanten in de binnenstad van Almelo. Door de ligging in het drukke stadscentrum van Almelo is het een ideale plaats om woningen aan potentiële kopers te presenteren.
Ons makelaarskantoor in Harbrinkhoek is dagelijks tijdens kantooruren geopend. Indien u dat wenst, kunnen wij u buiten kantoortijden ontvangen. Indien u dat wenst, dan kunnen wij ook een afspraak maken bij u thuis.
Onze professionele makelaars kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies. Onze Erkend Hypotheekadviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar!
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.