Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Parkstad Heerlen Kerkrade

Makelaar Parkstad Heerlen Kerkrade


  WitteWoning Makelaars Parkstad Heerlen Kerkrade

  Dr. Limpensstraat 13
  6463 DH Kerkrade
  Tel: 06 - 2715 8181
  Email: parkstad@wittewoningmakelaars.nl

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur.
  Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur.

  WitteWoning Makelaars Parkstad Heerlen Kerkrade

  Onze vestiging bevindt zich in de wijk Chevremont te Kerkrade.

  Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

  Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.
  Over WitteWoning Makelaars
  WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
  Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

  Prestatiegerichte aankoopmakelaar
  Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

  Onafhankelijk hypotheekadvies
  Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

  Woning taxatie en keuring
  Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
  Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.