Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Tilburg Berkdijk

Makelaar Tilburg Berkdijk


WitteWoning Makelaars Tilburg Berkdijk

Berkdijksestraat 1
5025 VC Tilburg
Tel: 013 - 2112 888
Fax: 013 - 2112 789
Email: tilburgberkdijk@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Op ons kantoor aan de Berkdijksestraat 1, hoek Korvelplein, te Tilburg kunt
op afspraak terecht voor advies inzake aankoopbegeleiding, de verkoop van uw
woning (al vanaf 0,5% courtage) of hypotheekadvies. Maak een afspraak hiervoor met Jef Huijsmans: 013- 2112 888 of 06- 221 700 29.

Voor een kostenloze waardebepaling van uw woning en/of uitleg over onze onderscheidende werkwijze op het gebied van aankoopbegeleiding komen wij graag een keer bij u langs, eventueel ook in de avonduren of op zaterdag.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar, ook in
de avonden en weekenden, op telefoonnummer:

Kantoor: 013 – 2112 888
Mobiel Jef Huijsmans: 06 - 221 700 29.WitteWoning Makelaars Tilburg Berkdijk

Ik wil graag me aan u voorstellen:

Ik ben Jef Huijsmans en ik werk als zelfstandig ondernemer als één van de WitteWoningMakelaars vestigingen in Nederland vanuit mijn kantoor gelegen aan de Berkdijksestraat 1, onder de naam WitteWoning Makelaars Tilburg Berkdijk.
Tot mijn werkgebied hoort Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Goirle.
Ook buiten de regio en in het buitenland ben ik actief. Doordat ik al jarenlang werkzaam ben in de makelaardij en intensief samenwerk met andere makelaars kan ik beschikken over een groot netwerk in de regio Tilburg.

Waarin onderscheidt zich onze dienstverlening?
Voortdurend zijn wij op zoek om de klant beter te helpen bij het aankopen en verkopen van een woning; net dat ene stapje meer dat maakt het verschil. Vertrouwen, aandacht en oprechte interesse in u als klant zijn kernbegrippen bij ons. Deze kwaliteiten en natuurlijk onze expertise op het gebied van aankoop en verkoop van huizen vindt u bij de WitteWoning Makelaars Tilburg Berkdijk.

Aankoopbegeleiding voor een woning die te koop staat bij een andere makelaar.
De aankoop van een nieuwe woning is een van de belangrijkste beslissingen in een leven. Wij kunnen die beslissing voor u in goede banen leiden en u daarmee, vooral ook door de huidige marktsituatie, veel geld besparen en dat met een volledig transparante, resultaat gerichte werkwijze die gebaseerd is op “win–win”.
Wij treden dan voor u op als aankoopmakelaar, sterk resultaatgericht en op basis van “no cure, no pay”. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag deze werkwijze verder uit.

Verkoopbemiddeling.
De verkoop van een woning is in de huidige markt lastiger dan ooit. Des te meer reden om uit te gaan van realistische verkoopprijzen en u niet te laten leiden door een al te positieve waarde van uw huidige woning. Eerlijk en onderbouwd advies om teleurstellingen achteraf te voorkomen is hierin belangrijk vinden wij. Wij kunnen u op een persoonlijke en professionele manier begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Door een geheel eigen stijl, een transparante werkwijze en een lage kostenstructuur is het mogelijk onze makelaarstarieven op een zeer laag niveau houden; al vanaf 0,5% courtage kan uw woning bij ons in verkoop gezet worden en dat ook op basis van “no cure, no pay” !
Wij denken graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning zonder zorgen; de zorgen nemen wij voor u uit handen!
Wij komen graag bij u langs voor een kostenloze, vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Taxatie, Bouwkundige keuring, Hypotheekadvies.
Wij kunnen voor u de taxatie of een bouwkundige keuring van een woning verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen:
WitteWoningMakelaars Tilburg BerkdijkBerkdijksestraat 1
5025 VC Tilburg
T. 013 - 2112 888
F. 013 - 2112 987
M. 06 - 221 700 29
E. jefhuijsmans@wittewoningmakelaars.nl