Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Tubbergen

Makelaar Tubbergen


WitteWoning Makelaars Tubbergen

Almeloseweg 175a
7615 NA Harbrinkhoek
Tel: 0546 - 86 58 27
Fax: 0546 - 87 12 75
Email: tubbergen@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag: 08.30 – 12.30 en 13.30 - 20.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 12.30 en 13.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 – 12.30 en 13.30 - 18.00 uur
Donderdag : 08.30 – 12.30 en 13.30 - 20.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 12.30 en 13.30 - 18.00 uur

WitteWoning Makelaars Tubbergen

Onze vestiging bevindt zich in Harbrinkhoek en is een onderdeel van Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

In onze etalages hebben wij veel ruimte om woningen te etaleren. Gezien de diverse faciliteiten binnen ons kantoor welke dagelijks vele bezoekers met zich meebrengt, is het een ideale plaats om woningen aan potentiële kopers te presenteren.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar!Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.