Home » Overzicht woningen » Woningaanbod » Noord-Brabant » Tilburg » Ringbaan-Oost 184

Ringbaan-Oost 184 5018 HA Tilburg


Vraagprijs: € 499.500,- k.k.
Type woning: Eindwoning
Aantal kamers: 8
Perceeloppervlakte: 425
Bouwjaar: 1931
Aanvaarding: in overleg
Info: Makelaar Tilburg Armhoef
Erik van Poppel, 06-28785367

Wat kost deze woning u per maand?
Ik wil graag een vrijblijvend hypotheekadvies

Objectomschrijving

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Zeer hoogwaardig, robuust gebouwde woning met veel ruimte, goed onderhouden met behoud van authentieke elementen, oprit voor meerdere autos, garage en grote achtertuin in de Sacraments Parochie.

Bouwjaar 1931, inhoud 835 m, perceel 425 m, woonoppervlakte 225 m

Begane grond:
Entree/hal met authentieke, marmeren lambrisering en tochtdeuren naar de gang. De gang geeft toegang tot de voorkamer, achterkamer, toilet, trapopgang, inbouwkast, keuken en kelder. De kelder is ongeveer 15m, koel, kurkdroog en u kunt hier staan. In de kelder hangt ook de vernieuwde meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Het toilet is deels betegeld, heeft natuurlijke beluchting en een vaste wastafel. De woonkamer is maar liefst 70m en voorzien van schitterende en-suite deuren met bijbehorende inbouwkasten en glas in loodramen erboven, marmeren haard, erker aan de voorzijde en tuindeuren aan de achterzijde. Vanuit de hal toegang tot de woonkeuken. Deze is verouderd maar ziet er uit als nieuw. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken. Deze is betegeld, hier bevindt zich de opstelling van de CV (Remeha, 2005), de aansluiting van de wasmachine/droger (welke in een ruimte zit, wat vroeger ook een toilet was), inbouwkast en deur tot de tuin.

1e verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, inbouwkast, toegangsdeur tot 2e verdieping en de badkamer. Aan de voorzijde twee slaapkamers. De linker slaapkamer is 19m, heeft een erker, vaste inbouwkast en stucwerkplafond met sierlijsten. De rechter slaapkamer is ook voorzien van sierlijsten en een originele wastafel. Aan de achterzijde de derde slaapkamer van 20m met laminaatvloer, behang op de wanden en stucwerkplafond. Er is ook een vast kast aanwezig en een toegangsdeur tot de badkamer. De badkamer is zeer ruim van opzet, geheel betegeld, deur tot de platdaken en voorzien van twee wastafels, toilet, bidet en grote inloopdouche.

2e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken. Hier zijn twee slaapkamers, een inloopkast (10m) en een extra bergkamer met vaste trap naar de 3e verdieping. De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren, behang op de wanden, stucwerkplafonds, grote inbouwkasten, dakkapellen met glas in lood ramen en de originele wastafels.

3e verdieping: Middels vaste trap te bereiken nok van het huis, geschikt voor opslag.

Tuin/oprit/garage/berging:
De diepe tuin is gelegen op het oosten en 250m groot. Er zijn meerdere terrassen aanwezig en is te bereiken middels tuindeuren vanuit de woonkamer, achterdeur in de bijkeuken en de garage. Achter in de tuin is een gereedschapshok. Naast de woning is een oprit, geschikt voor meerdere autos en een garage. De garage is voorzien van elektra en geschikt voor meerdere doeleinden.

Algemeen:
De woning is goed onderhouden met behoud van authentieke elementen. Alles is dubbele beglazing. Nagenoeg al het binnen houtwerk is van massief eiken. Er is nog veel glas in lood aanwezig net als originele wasbakken, stopcontacten en deurklinken. Aan de zijkant van de woning een grote oprit geschikt voor meerdere autos en een garage. De woning is echt een toonbeeld van de kwaliteit en degelijkheid van de bouw uit de jaren 30. De woning is gelegen in de Sacraments Parochie en dichtbij de snelwegen, station, stadscentrum, scholen, supermarkten en openbaar vervoer.


Ligging woning: centraal, nabij centrum
Soort bouw: bestaand
Woonoppervlakte: 225
Inhoud: 835
Tuin: 250m met veel privacy
Garage: naast de woning
CV-ketel: Remeha, 2005
Openhaard: marmeren open haard in de voorkamer